Vrhunska dentalna oprema u našem dentalnom centru

Objavljeno 15.10.2014 • Osvježeno 15.10.2014

Vatech rtg senzor


Pazeći na zdravlje pacijenta korištenjem ovog senzora smanjuje se zračenje prilikom rentgen snimanja. Koristi se za dijagnostiku karijesa, prilikom ugradnje implantata te patoloških promjena u kosti. Vrlo jednostavan za uporabu, ovaj intraoralni senzor daje maksimalnu udobnost za pacijenta prilikom korištenja te izuzetno kvalitetne slike s obzirom da je opremljen hibridnom CMOS tehnologijom.

Planmeca rentgen uređaj


Napredna tehnologija tvrtke Planmeca omogućuje jednostavno i precizno pozicioniranje te vrhunske slike s niskim udjelom zračenja kako bi naši pacijenti bili što više zaštićeni.

KaVo dentalna oprema


Naše ordinacije su opremljene stomatološkim jedinicama tvrtke KaVo koja je svjetski poznati proizvođač stomatološke opreme. Omogućuje udobnost i odmornost pacijentu prilikom rada.

Amann Girrbach i Sirona CAD/CAM tehnologija


Najmodernija CAD/CAM tehnologija skraćuje vrijeme izrade krunica i mostova, a izrazita preciznost daje vrhunski izgled Vaših fiksno–protetskih radova.

Autoklav B klase - sterilizacija po EU normi


Naše ordinacije su također opremljene autoklavom B klase koji zadovoljava sve najstrože standarde i norme. Proizvođač je Tecno Gaz iz Italije.

Dentsply Maillefer strojna endodoncija


Kako bi Vaše vrijeme provedeno u ordinaciji bilo što kraće i učinkovitije, u našim ordinacijama koristimo proizvode tvrtke Dentsply Maillefer koji su vodeći svjetski proizvođači proizvoda za liječenje kanala zubi (strojna endodoncija, iglice za obradu kanala, cementi i trajna punjenja kanala).

NSK surgic Pro


Kako bi za Vas osigurali samo najbolje proizvode koristimo kirurški motor NSK Surgic Pro prilikom ugradnje implantata koji u sebi ima individualno kalibriranje okretaja motora za što bezbolniju i kontroliraniju implantaciju.

Mjerenje stabilnosti dentalnih implantata


Posjedujemo uređaj koji je u mogućnosti izmjeriti stabilnost ugrađenih dentalnih implantata. Jedino putem ovakvog uređaja možemo sa sigurnošću potvrditi da je implantat srastao s kosti i da se na njemu može napraviti zub. Ovim načinom dobivamo točnu brojku (ISQ vrijednost) koja nam govori o tzv. čvrstoći implantata. Mi se ne oslanjamo na intuiciju i našu prosudbu već uspješnost ovako osjetljivih i skupih postupaka kontroliramo znastveno dokazanom tehnologijom.

Širenje kosti za ugradnju implantata


Malena širina kosti za postavljanje implantata za nas nije problem, jer posjedujemo jedan od najboljih uređaja namjenjenih upravom tom zadatku: širenju kosti. Uređaj se bazira na ultrazvučnoj tehnologiji te sa tankim i oštrim nastavkom radi preparaciju u kosti. Nakon što je napravljenja preparacija, postavljaju se implantati i postupak je završen.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental