Kruna na prirodnom zubu

Zubna kruna prirodnom zubu

Ako su estetika i funkcionalnost zuba narušene karijesom, izradom nove krunice na jednostavan način možemo vratiti njegove izvorne karakteristike. Krunica može biti izrađena od različitih materijala visoke kvalitete, čime će se zub zaštititi od mogućih lomova. Krunica na prirodnom zubu pokriva samo vidljivi dio zuba te vraća oštećenom zubu njegovu prirodnu strukturu.

Nakon preparacije zuba, odnosno brušenja, uzima se otisak prema kojem se u laboratoriju izrađuje nova krunica koja se trajno cementira. Materijali koji se koriste za izradu krunica su metal-keramika, potpuna keramika i cirkon-keramika.

Najčešće korišteni materijal je metal-keramika, a radi se o metalnoj bazi izvana presvučenoj keramikom. Takvu krunicu odlikuje iznimna čvrstoća. Izrada je vrlo jednostavna, što cijenu krunice čini vrlo povoljnom. Bezmetalna krunica od potpune keramike ima prednost optičkih efekata kao što je translucencija, koja daje krunici prirodan izgled te se time postiže besprijekorna estetika. Cirkon-keramička krunica ima karakteristike iznimne čvrstoće, biokompatibilnosti te visoka estetska svojstva. Korištenje CAD/CAM tehnologije za izradu krunica omogućuje nam preciznost i najbolje rezultate u značajno kraćem vremenu.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental