Dentalna protetika

Dentalna protetika i dentalni laboratorij

U mogućnosti smo riješiti problem nedostatka jednog kao i problem nedostatka više zubi. Protetika se bavi nadomještanjem izgubljenih zubi pritom vraćajući prirodan izgled usne šupljine i funkciju žvakanja. Kvalitetno izvedena protetika rezultat je profesionalnog rada, izbora najkvalitetnijih materijala i primjene sofisticiranih tehnologija.

U našoj se klinici primjenjuju najnovije tehnologije, poput korištenja integriranog CAD/CAM sustava. To omogućava maksimalnu preciznost i pažljiv odabir materijala, što rezultira protetskim radovima najviše kvalitete te vrlo brzu realizaciju. Izradi svakog protetskog nadomjestka posvećuje se posebna pažnja kako bi osim estetskih zadovoljavali i funkcijske zahtjeve (zagriz, govor, žvakanje).

Za izradu protetskih nadomjestaka koriste se različiti materijali. Metalno-keramičke krunice i mostovi imaju bazu od metala presvučenu keramikom. Imaju odlične estetske i funkcionalne karakteristike te čine najčešći izbor pacijenata i zbog vrlo prihvatljive cijene. Cirkon-keramičke krunice i mostovi odlikuju se biokompatibilnošću, visokom čvrstoćom i estetikom te vjerno reproduciraju prirodnu boju zubi. Bezmetalne krunice i mostovi, izrađeni u potpunosti od keramike, vjerno reproduciraju oblik i boju prirodnih zubi, vrlo su dugotrajne te su zaslužne za postizanje najviših estetskih standarda. Zahvaljujući svojoj izvanredno visokoj otpornosti na plak i diskoloracije zuba te zahvaljujući estetskim karakteristikama visokog sjaja, BioHPP je postao najčešće korišten materijal za izradu protetskih nadomjestaka, od mobilnih proteza do fiksnih krunica i mostova. Njegova biokompatibilnost s koštanim tkivom čini ga materijalom koji se s lakoćom integrira s usnom šupljinom te je stoga posebno prikladan za pacijente s alergijama, a posebno u slučajevima većih radova na implantatima. Bijela boja "White Shade" omogućuje izradu protetskih radova visoke estetike. Zbog pojave sve većeg broja pacijenata u kojih se javljaju intolerancije na druge materijale, svakodnevno raste potražnja za izradom protetskih nadomjestaka bez metala. Iz tih razloga je materijal BioHPP idealan izbor.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental