Izjava o privatnosti

Zaštita i korištenje osobnih podataka

Osobni podatci korisnika ove stranice zaštićeni su Izjavom o privatnosti. Osobni podatci korisnika se mogu koristiti u skladu sa Zakonom o povjerljivosti i korištenju osobnih podataka i Zakonu o elektroničkim podatcima. Svi proslijeđeni podatci koriste se isključivo u svrhu prosljeđivanja traženih informacija i pružanju usluge korisniku te mogu biti proslijeđeni trećim stranama u svrhu promocije, marketinga i poboljšanja ovog web-a. Vaši podatci se mogu koristiti u druge svrhe isključivo uz vaš pristanak. Vlasnik ove stranice nije odgovoran za podatke koje ste proslijedili na web stranicu na koju ste došli putem linka na našoj stranici, te ne odgovara za povjerljivost i zaštitu vaših podataka. Svaka web stranica koju posjećujete ima svoju Izjavu o privatnosti i svoje Uvijete poslovanja.

Upotreba kolačića (cookies)

Kolačići (cookies) su male datoteke, informacije koje se spremaju na računalo prilikom posjete nekoj web stranici. Kada prihvatite kolačiće omogućujete si lakšu dostupnost željenim informacijama i dozvoljavate web stranici da prilagođava pretragu prema vašem području interesa jer ima pristup podatcima, „sjeća“ se sadržaja koji smo pretraživali. Kolačići su prednost za korisnika i ne mogu nositi viruse te našteti vašem osobnom računalu. Korisniku stranice kolačići omogućuju spremanje podataka (lozinke pri registraciji na web stranicu, ispunjenih obrazaca ili spremanja izabranog sadržaja).

Korištenje osobnih podataka

Prihvaćanjem kolačića omogućujete pristup nekim vašim podatcima kao što su ime ili e-mail adresa

Kada se prikupljaju i koriste vaši podatci

Vaši podatci se prikupljaju kada šaljete online upit ili se prijavljujete na newsletter. Vaše podatke koristimo u svrhu lakše dostupnosti sadržaja našem korisniku i pružanja informacija koje korisnik traži putem pretrage ili upita putem interneta

Prihvaćanje uvjeta

Koristeći bilo koju uslugu i sadržaj koji možete pronaći na našoj web stranici prihvaćate sve navedeno i slažete se sa korištenjem osobnih podataka kako je navedeno u Izjavi o privatnosti.

Povlačenje osobnih podataka

Ukoliko želite povući svoje proslijeđene osobne podatke pošaljite zahtjev pismenim putem na e-mail adresu navedenu na našoj stranici. Nakon zaprimanja vašeg zahtjeva isti će biti obrađen i prihvaćen u roku od 10 dana. Pismenim putem na vašu e-mail adresu dobiti ćete obavijest o primitku i rješenju zahtjeva. Isti postupak se provodi ukoliko više ne želite primati obavijesti od naše strane.

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental