Implantologija

Dentalni implantat u kosti

Osoblje naše klinike posvećeno je "vraćanju osmijeha" osobama koje su izgubile jedan zub ili više njih. Zahvaljujući dostignućima moderne implantologije, u mogućnosti smo dugotrajno i s odličnim rezultatima riješiti problem nedostatka zubi. Implantologija nudi siguran način i doživotno rješenje ovog problema po optimalnim cijenama.

Implantat je titanski vijak, biokompatibilan s koštanom strukturom, koji nadomješta prirodan korijen zuba. Na implantat se stavlja nadgradnja (abutment), na koju se fiksira krunica, most ili proteza, ovisno o tome koje je najpovoljnije rješenje. U našoj klinici koristimo isključivo dentalne implantate vodećih svjetskih brendova na području implantologije: Nobel Biocare, Ankylos, TAG dental i MegaGen. Oni nude inovativna kirurška i protetska rješenja.

Moderna implantološka rješenja omogućuju da se nedostatak jednog zuba riješi bez brušenja minimalno dvaju susjednih zuba za ugradnju mosta, kao što je to bilo potrebno nekada. Jedna od velikih prednosti implantologije jest ta, što novi zub ima ista funkcionalna i estetska svojstva kao i prirodni. U slučaju djelomične i potpune bezubosti, implantati mogu poslužiti kao nosači za veće radove kao što su mostovi ili proteze. U slučajevima potpune bezubosti je zahvaljujući metodama naziva All-on-4 i All-on-6 moguće nadomjestiti cijeli zubni luk, pri čemu 4 ili 6 implantata služe kao nosači fiksnog mosta. Time se postiže potpuna rekonstrukcija funkcije žvakanja.

Gubitak zubi rješava se odmah i na najbolji mogući način, uz istovremeno poboljšavanje estetike, što se pozitivno odražava na samopouzdanje osobe. Implantologija sprječava resorpciju kosti te omogućuje obnovu normalne funkcije žvakanja, čime se poboljšava i probava hrane. Uspostava normalne fonetike (govora) rezultira i poboljšanim društvenim odnosima. Najveća prednost implantologije je u sprječavanju promjena u čeljusnom zglobu.

Implantologija omogućuje da nadoknadimo svaki pojedinačni zub te da on potom ima sva svojstva prirodnog zuba bez izuzetka.

Primjena računalne tehnologije omogućuje savršenu preciznost, a to donosi mnoge prednosti:
• osjećaj prirodnih zubi
• optimalnu estetiku i žvakanje
• izbjegavanje potrebe za brušenjem susjednih zdravih zubi

Za sve upite i besplatnu ponudu nazovite nas ili pošaljite mail!

051 412 100 • smile@indental.hr

GARANCIJA

na sve usluge

PREGLED

s besplatnom ponudom

BESPLATAN

ortopan snimak

ISKUSTVO

i kvaliteta

CAD/CAM tehnologija

Posjedujemo tehnološki najnaprednije CAD/CAM sustave za izradu protetskih nadomjestaka.

Materijali najviše kvalitete

Koristimo samo najkvalitetnije, biokompatibilne i ne-alergijske materijale.

Profesionalnost i iskustvo

Profesionalni i iskusni liječnici dentalne medicine, educirano osoblje stomatološkog tima te dentalni tehničari s talentom i kreativnošću.

Garancija na sve usluge

Proizvođači osiguravaju dugogodišnju garanciju na implantate. Nudimo jamstvo na sve implantološke i protetske radove. Kvaliteta bez kompromisa.

Primamo sve kartice

Plaćanje karticama jednokratno i do 60 rata

  • American Express kartica
  • Diners kartica
  • Maestro kartica
  • Mastercard kartica
  • Visa kartica

Česta pitanja

Sve što Vas zanima pročitajte u našim često postavljenim pitanjima.

Što koristimo?

Koristimo samo najbolje materijale i najkvalitetniju opremu

Ivoclar Vivadent
Nobel Biocare
Ankylos
TAG dental